Droomverklaringen

Geef jezelf elke dag een compliment.
Je bent het waard!

Ik vertel je iets meer over droomverklaringen:
Je hebt de standaard antwoorden die je op internet kunt vinden maar vaak is dat alleen gericht op één woord/onderwerp want je kunt daarin alleen maar op één woord zoeken en niet je hele droom uitleggen zodat je het juiste antwoord krijgt, maar achter elke droom zit zoveel meer dan een standaard antwoord.
Dromen uitleggen vind ik ook echt heel erg leuk, je gaat samen de diepte in over de betekenis van een droom en vaak staan mensen perplex over de antwoorden waar ze dan veel herkenning uit halen.
Soms gebeurt het wel eens dat je denkt, nou met die uitleg kan ik helemaal niks, komt niks van overeen met mijn doen/laten/leven en toch…toch krijg ik dan later vaak te horen “Joanna, ik heb er later nog eens beter en dieper over nagedacht en toch weet ik nu wat jij hebt bedoeld” Hoe fijn is dat?

Dromen zijn er niet voor niks, ze willen jou echt iets vertellen, in je dromen verwerk je veel, je onderbewustzijn komt dan aan het woord maar je moet het wel begrijpen. En dat is de reden dat ik heel graag dromen verklaar. Een droom verklaren doe je niet zomaar eventjes, je hebt daar wel de tijd voor nodig want gaandeweg dat ik dingen doorkrijg, en met jou praat over de verklaring, kan er zomaar ineens weer een nieuwe wending bij komen, vaak is het ook nog mogelijk dat een overleden dierbare je iets te vertellen heeft wat met de droom te maken heeft. Ik wens jou fijne dromen toe!

Scroll naar boven