Over mij

Geef jezelf elke dag een compliment.
Je bent het waard!

Hallo lief mens, ik ben Joanna, helder wetend, helder voelend helderziend medium die er is voor JOU!

Van jongs af aan wist ik al dat ik anders was, ik zag meer dan andere leeftijdsgenootjes en nam de dingen ook heel anders waar.

Ik was op jonge leeftijd al met dingen bezig waar anderen nog lang niet mee bezig waren, ik had echte diepgaande gesprekken over van alles en nog wat en hoe jong ik ook was, volwassenen kwamen toen al naar mij toe om mij om raad te vragen.

Ik had het nooit door dat het bijzonder was want het hoorde bij mij, ik vond het alleen raar dat andere leeftijdsgenootjes dingen niet zagen en voelden die ik wel zag en voelde maar stond er verder nooit bij stil.

Dat kwam pas veel later, rondom mijn twintigste jaar. Ik kwam met mensen in contact die mij er steeds op wezen dat ik dingen waarnam, dat ik antwoorden wist op vragen die een ander niet kon geven en ook niet kon weten.

Ik ging zelf ook regelmatig naar spirituele beurzen omdat ik zelf ook zoveel vragen had en elke keer als ik contact had met een paragnost/medium dan zeiden ze dat ik het zelf ook allemaal kon, wat hun konden. 

Dat vond ik interessant en ging het eens oefenen op familie en bekenden, ik had namelijk ook helende handen, zo werd mij verteld. Ik ging dus magnetiseren en inderdaad, het werkte op de een of andere manier.

Zo ging ik foto’s lezen van mensen die ik niet kende, en ook daar haalde ik info uit die ik niet kon weten vanuit andere bronnen.

Ik praatte er nooit uit mezelf over dat ik dus die gave had, het moest altijd in een gesprek ter sprake komen en dan kwam het….de vraag, wat zie je over mij? Dat was een paar keer dat ik daar antwoord op gaf en dat mensen dan schrokken van wat ik ze allemaal kon vertellen en dan….verwaterde vriendschappen (lieten ze me vallen) omdat ze het eng vonden dat ik zoveel kon vertellen over onderwerpen die ik beslist niet kon weten.

Zo kwamen er toch vrienden ook bij mij met de vraag hoe loopt dit af (vaak natuurlijk op liefdesgebied) en dan kon ik ze precies vertellen hoe het ging en ook dan, mensen lieten mij vallen want ik kwam te dichtbij en soms kregen ze antwoorden die ze liever anders hadden gehoord maar…ik kreeg wel gelijk. Zo heb ik een aantal mensen verloren en dat vond ik erg, verschrikkelijk zelfs en heb hierin nooit meer iets gedaan omdat ik niet steeds mensen wilde verliezen.

Na een aantal hele moeilijke jaren die ik zelf beleefde, ging ik ook weer naar paragnosten/mediums want wat had ik het moeilijk, ik zat met zoveel vragen en steevast was het antwoord ook weer, je kunt dit zelf ook allemaal, luister eens meer naar je zelf naar wat je zelf allemaal doorkrijgt want het klopt wat je ziet en wat je voelt. Ga er eens iets mee doen, het is voor jezelf ook beter omdat je heel graag mensen helpt, en als jij mensen kunt helpen zul je zelf ook geholpen zijn.

En zo geschiedde dat ik toch op een gegeven moment de stoute schoenen aantrok en nu dus eindelijk doe wat ik al zolang graag had willen doen, mensen helpen!

Ik ben een eerlijk en oprecht persoon en sta met beide benen op de grond, ik weet wat ik allemaal kan alhoewel ik toch nog steeds weer nieuwe dingen ontdek die ik kan, je blijft namelijk je hele leven leren en dat is geweldig om steeds meer te groeien zodat ik nog beter mensen kan helpen want dat is echt mijn doel, mensen helpen met al hun vraagstukken, met hun processen en vooral met het helen.

Als het jou goed gaat, gaat het mij ook goed! Ik wil er graag voor jou zijn! 

Ik ben een:
– Relatie coach
– HSP coach
– Mental coach
– Life coach
– (foto) Reader
– Afstand healer
– Trauma coach

Heel veel liefs,

Joanna

Scroll naar boven